bootstrap button
Mogen we uw personal trainer zijn

 

Mobirise

Onze unieke pluspunten

Joris Boon en Merel Witkamp

Joris Boon en Merel Witkamp, beiden met een jarenlange ervaring in de sportbranche, bundelen hun krachten om jou een training op maat te kunnen bieden. Joris Boon is een zeer ervaren trainer op het gebied van vechtsport en krachttraining. Met zijn 25 jaar ervaring als sportinstructeur weet hij deze technieken perfect toe te passen bij personal training. Merel Witkamp is thuis in de wereld van personal training, yoga en pilates. Daarnaast is ze gespecialiseerd in revalidatietraining en revalidatietraining voor ex-kankerpatiënten.

Afgelopen jaar besloten wij om samen een privéstudio te openen in een eigen luxe stijl. Een privéstudio waar je in alle rust ook echt privé traint! Jij alleen samen met een van ons. We willen jou door onze persoonlijke begeleiding helpen om op een snelle en effectieve wijze je doelen te verwezenlijken. Door het brede aanbod van krachttraining, conditietraining, revalidatietraining, bokstraining, yoga en pilates kunnen we jou de training bieden die op je lijf geschreven is. Durf jij nu de stap te nemen?

Mobirise

Plan een gratis intakegesprek

Plan een gratis intake in onze privestudio in Geldrop. Deze gratis intake duurt 30-45 minuten en is nog zonder trainen. We luisteren naar wat u doel is en wij leggen onze werkwijze uit. Op basis daarvan maken we een plan voor training en voeding.

Interesse? Maak simpel en snel een afspraak!