Mobirise
Diensten

 

Mobirise

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Tot je 40e zorgt je lichaam voor jou. Daarna moet jij voor je lichaam zorgen! En niet alleen fysiek. Wetenschappelijk is bewezen dat een gezond lichaam en een gezonde geest een eenheid vormen.

De Romeinen wisten dat 2.000 jaar geleden al: mens sana in corpore sano: een gezonde geest in een gezond lichaam. Niet verwonderlijk dat de Romeinen investeerden in gezondheid: badhuizen, schoon water thuis en nog veel meer zaken die op gezondheid betrekking hebben.
Durf jij ook te investeren in jouw eigen welzijn? Sluit je aan en wordt member bij VitalityOne.Mobirise

Personal training

We weten allemaal dat gezonde voeding en beweging goed voor ons is. Maar hoe ga je het aanpakken? Waar begin je en wat moet je doen om het juiste resultaat te behalen? Daar zijn wij voor!

Door het geven van persoonlijke aandacht en de juiste fysieke training zijn wij een stok achter de deur en helpen wij je bij het behalen van jouw doelstellingen. Meer energie, een fitter en sterker lichaam, meer zelfvertrouwen en minder stress.

VitalityOne geeft je resultaat, een fysieke basis. Kortom: fit,sterk en in balans.

Daarnaast train je in een luxe omgeving waar je in alle rust en privacy aan je doelen kunt werken. Door de individuele begeleiding kun je de training afstemmen op jouw wensen, in de tijd die jou uitkomt.

Mobirise

Personal boxing

Personal Boxing is een privéles die alles in zich heeft. Het is goed voor je conditie, lenigheid, reactievermogen, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Iedereen kan het doen! Alle facetten van het boksen en kickboksen komen aan bod en het is een full body work out. Deze les wordt gegeven door Joris Boon. Hij heeft al 25 jaar ervaring als boks en kickboksleraar.


Mobirise

Duo training

Mocht u liever met een eigen groepje (kennissen/familie)  trainen, dan bestaat die mogelijkheid. Je betaalt voor de beschikbaarheid van de ruimte en een personal trainer. Dat bied je de mogelijkheid om met meer personen (maximum 4  personen) te trainnen voor hetzelfde bedrag! U deelt niet alleen het plezier van samen trainen, maar ook de kosten!

Meer fun, resultaat en voordeliger!

Mobirise

Flow training: ademhaling en persoonlijke mindset-training bij stress

VitalityOne werkt nauw samen met Robbie de Jong, vitaliteitscoach en specialist in ademhaling, stress- en burn-out-begeleiding.
Met het resetten van je ademhalingspatroon en mindset-training laat Robbie je ervaren hoe je zelf je gezondheid en mentale weerbaarheid een ongelooflijke boost geeft.
In je natuurlijke flow ervaar je minder stress, zit je lekkerder in je vel en schieten je prestaties omhoog. Met meer energie tot je beschikking, een beter uithoudingsvermogen en een hogere verzuringsdrempel, zul je na inspanning sneller herstellen en de kans op blessures verkleinen.
Robbie biedt members van VitalityOne gratis een stressmeting én een onderzoek van het ademhalingspatroon aan.
Naast individuele training verzorgt Robbie ook groepstrainingen op het gebied van stresspreventie en de Wim Hof-methode.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Robbie.
0634187422
info@robbiedejong.nl
www.robbiedejong.nl 

foto: Joris Boon links, Robbie de Jong rechts

Mobirise

Onco Personal Training Persoonlijke Fysieke training bij en na kanker.

Onco Personal Training is erop gericht om de kwaliteit van leven van ex kankerpatiënten te verbeteren.

Als u te maken krijgt met kanker is dit zeer ingrijpend. Tijdens maar ook nog na de behandeling kunt u allerlei klachten krijgen. Dat maakt het dagelijkse leven er niet makkelijker op. Lichamelijke beweging kan helpen om uw klachten te voorkomen en/of te verminderen. Door te bewegen voelt u zich lichamelijk en psychisch fitter en zit lekkerder in uw vel.

VitalityOne biedt patiënten die hun behandeling al hebben afgerond een trainingsprogramma aan: persoonlijke fysieke training bij en na kanker. Door deel te nemen aan een Onco Personal trainingstraject kunt u in een rustige en veilige omgeving en onder deskundige begeleiding van Merel Witkamp in beweging blijven of (weer) beginnen met bewegen. Tijdens het trainen leert u op een verantwoorde en veilige manier uw fysieke grenzen kennen en verleggen, zodat u ook thuis beter in beweging kunt blijven en uw dagelijkse bezigheden kunt voortzetten.

Mobirise

Yoga en Pilates

Met yoga en pilates laat ik je ervaren wat deze techniek met je lijf en je gedachten doet. Ik creëer rust juist in een tijd waarin we het al zo druk hebben. Het een kan niet zonder het ander.

Daarom is er gekozen voor een krachtige combinatie van Yoga & Pilates! Waarbij we 1 op 1 werken aan; ademhaling, kracht, uithoudingsvermogen, balans en flexibiliteit.

Mobirise

Managers Vitality

Naast Personal Training biedt VitalityOne een coachingprogramma voor ondernemers aan. Vraag naar de mogelijkheden.